Ervaring

2020

Handschriftverbetering online is de nieuwe uitdaging!

Er is dit jaar een korte cursus (E-Wise extra, 15 min) over voorbereidend schrijven

In 2018 heb ik (naast de praktijk voor handschriftverbetering) een cursus ontwikkeld voor E-Wise: ‘Wie schrijft blijft – Handschriftontwikkeling in de onderbouw’.

https://www.e-wise.nl/leraarpo/cursusoverzicht

22 juni ’17

“Ik ben 19 jaar oud, en wilde mijn handschrift graag verbeteren, daarom klopte ik bij Jeanette aan die mij nu super goed helpt in het verbeteren van mijn handschrift met zichtbaar resultaat! Ik heb heel veel plezier in de lessen en het oefenen en ik vind het leuk om te zien dat we elkaar zo goed begrijpen en veel van elkaar kunnen leren. Jeanette kan dus niet alleen kinderen helpen met het verbeteren van het handschrift, maar ook volwassenen! 
 
Roos. 2017″
 
16 september ’16
 
 De begeleiding bij Jeanette heeft ertoe geleid dat mijn zoon netjes en makkelijker schrijft. 

Jeanette straalt een enorme rust uit en weet van een moeilijk punt iets positiefs te maken. Doordat zij in rust en vertrouwen werkt weet zij de leerling op de de voor hem/haar juiste manier te motiveren. 

Ik vind het heel knap hoe Jeanette er in korte tijd in is geslaagd om mijn zoon vooruit te laten gaan in zijn schrift. Hij heeft de begeleiding als zeer prettig ervaren en vond het zelfs jammer dat het is afgelopen. Heel veel dank voor de fijne en toegewijde begeleiding. 

13 april ’16

“Ik heb je handschriftadvies als waardevol ervaren, hoewel ik merk dat er bij mij (uitsluitend) wat in mijn mindset veranderd is. Ik heb nu meer rust bij het schrijven en vanuit die rust schrijf ik beter. Als je daadwerkelijk je handschrift zelf wilt verbeteren vereist dat meer oefening en discipline.
Waarom is dat toch wel belangrijk? In mijn geval levert een goed handschrift mij niets op, maar leidt een slecht handschrift af van mijn boodschap. Trainers, zoals ik, schrijven veel op een flipover en een slecht leesbare boodschap komt ten eerste niet over en ten tweede gaan mensen daarover grappen maken…”

Jeanette: “In overleg is er van alles mogelijk om handschrift te verbeteren. Ook benieuwd hoe? Neem contact met mij op en we bekijken de mogelijkheden!”